Käyttövesi­putkiremontti Jyväskylästä

Muista ennakoivuus tässäkin asiassa! Vanhat käyttövesi­putkistot on hyvä uusia turvallisempiin ajoissa. Ikävät kosteusvauriot rakenteissa ja muissa materiaaleissa nostavat kummasti saneeraus­kustannuksia. On arvioitu, että noin yli 25 vuotta vanhat putkistot tulisi päivittää uusiin, tai ainakin tässä vaiheessa niiden kunto kannattaa kartoittaa mahdollisimman hyvin. Paras tapa selvittää käyttövesi­putkiston kunto on pyytää LVI-alan ammattilainen kartoittamaan tilanne, sisään­rakennetut putkistot eivät paljasta vuotokohtiaan nimittäin välttämättä kovin helposti. Eniten käyttövesi­remontteja tehdään tällä hetkellä 60- ja 70-luvun asuntoihin ja omakotitaloihin.

LVI Mak-Tek Oy toteuttaa käyttövesi­putkien saneeraustyöt Jyväskylässä ja lähikunnissa edullisesti tehtynä niin omakoti­taloihin, taloyhtiöihin kuin muihinkin kiinteistöihin.

Kiinnostaako mihin hintaan toteuttaisimme putkiremonttisi?

Putkiremontin kustannukset riippuvat hieman siitä, missä laajuudessa saneeraus toteutetaan. Esimerkiksi hanat, suihkut, wc-istuimet, altaat jne. kannattaa vaihdattaa putkiremontin yhteydessä, mikä tietenkin nostaa hieman myös kustannuksia. Ota yhteyttä, kartoitetaan tilanne ja mietitään missä laajuudessa putkiremontti toteutetaan. Meiltä saat käyttövesiputkien remontit avaimet käteen -ratkaisuna, jolloin saat täyden tukemme urakkaan.

Katso myös: