Jätevesi­järjestelmät Jyväskylästä

Toteutamme toimivat jätevesi­järjestelmät omakotitaloon, taloyhtiöihin ja muihin tarvittaviin kiinteistöihin. Myös rakennusten ulkopuoliset suodatus- ja imeytys­järjestelmät hoituvat avullamme. Laadukas jätevesi­järjestelmä on hyvä investointi niin kotiin kuin vaikkapa vapaa-ajan asunnoille. LVI Mak-Tek Oy palvelee monipuolisesti Jyväskylän ja lähikuntien jätevesi­kysymyksissä.

Katso myös:

LVI Mak-Tek Oy suunnittelee, asentaa ja huoltaa jätevesi­järjestelmiä Jyväskylässä ja lähikunnissa – pyydä huomion­arvoinen tarjous kohteestasi!

Olemme valtuutettu Biolan Ekomestari

Biolan Ekomestari

LVI Mak-Tek Oy on Biolan Ekoasumisen ammattilainen. Se tarkoittaa sitä, että valtuutettuna asentajana autamme korkealaatuisen jätevesi­järjestelmän suunnittelussa, asennuksessa ja huollossa. Biolan Ekomestarilta saat asiantuntevaa ja luottamuksellista palvelua ja toteutusta alusta loppuun. Kaikki alkaa veloituksettomasta kartoitus­käynnistä, jonka aikana valitsemme oikeanlaisen jätevesi­järjestelmän kohteeseesi sekä laadimme tarvittaessa kiinteistö­kohtaisen jätevesi­suunnitelman. Hyvä suunnitelma kantaa vuosien läpi aina toteutuksesta ylläpitoon.