Putkiremontti Jyväskylän seudulla

Mietityttävätkö kodin, taloyhtiön, liiketilan tai muun kiinteistösi putkisto­ratkaisut?

LVI Mak-Tek Oy toteuttaa putkiremontit ja uudiskohteiden putki­asennustyöt ammattitaidolla Jyväskylässä ja lähikunnissa, kuten Äänekosken, Laukaan, Uuraisten, Keuruun, Petäjäveden, Muuramen, Toivakan ja Kangas­niemen alueella. Meiltä saat käyttö­vesiremontit ja jätevesien­järjestelmien saneeraukset kohtuukustannuksin. Teemme myös pienet putkihuollot, hanan vaihdot ja vesikalusteiden asennukset ketterin kääntein.

Katso myös:

Tiedätkö millaisessa kunnossa kiinteistösi vesi- ja jätejärjestelmien ­putkistot ovat?

Kartoitamme tilanteen ja annamme lisätietoa siitä, miten järjestäisimme kohteesi läpiviennit nykyaikaan. Putkiremontti on merkittävä investointi kodin, huoneistojen ja muiden kiinteistöjen elinkaaressa. Vaikka vesi- ja jätejärjestelmien uusimisesta tuleekin kustannuksia, on terve kiinteistö kuivine rakenteineen kuitenkin kaiken a ja o. Päivitämme kodin, taloyhtiön, liiketilan ja muiden kiinteistöjen putkistot kerralla kuntoon – näiden toteutuksien perään ei heti tarvitse kysellä!

Mitä omakotitalon putkiremontti tai uudiskohteen putki­asennustyöt maksavat? LVI Mak-Tek Oy toteuttaa kaikki putki­asennukset kustannus­tehokkaasti ja kokemuksella kohteestasi riippumatta. Kysy lisätietoa, annamme hyvän tarjouksen kiinteistösi putkistojen uudistamisesta tai saneerauksesta!