LVI-palvelut Jyväskylän seudulla

Jyväskyläläinen LVI Mak-Tek Oy toteuttaa LVI-työt ammattitaidolla

Etsitkö luotettavaa tekijää kohteellesi? LVI Mak-Tek Oy:ltä saat LVI-työt vuosien kokemuksella niin pienissä kuin vaativissa uudisrakennus- tai saneeraus­kohteissa. Ammatti­taitoiset LVI-alan konkarimme ratkaisevat niin lämmitykseen, käyttöveteen, jäteveteen kuin ilmastoin­tiinkin liittyvät ongelmat omakoti­taloissa, taloyhtiöissä ja muissa tarvittavissa kohteissa. Kaikille palveluillemme on yhteistä viimeistellyt ja ennen kaikkea kestävät ratkaisut kunkin kohteen tarpeen mukaan. Toimimme mm. Jyväskylän, Muuramen, Äänekosken, Laukaan, Uuraisten, Keuruun, Petäjäveden, Toivakan ja Kangasniemen alueella.

Ota yhteyttä!

LVI Mak-Tek Oy palvelee monipuolisesti, kerromme mielellämme lisää toimivista ratkaisuistamme. Katso tarkemmat yhteystietomme ja jätä tarjouspyyntösi!

Linja­saneeraukset talo­yhtiöissä

Aika päivittää taloyhtiön putkistot? Meiltä saat asiantuntevaa LVI-tietoa matkan varrelle. Autamme kattavasti taloyhtiöiden putkiremonteissa kaikissa sen vaiheissaan. Tutustu lisää taloyhtiöiden linjasaneerauksiin »

Uudis­kohteiden LVI-ratkaisut

Oletko rakentamassa omakotitaloa tai muuta kiinteistöä? Tarvitsetko luotettavan LVI-asentajan kohteellesi? Meiltä saat tekniikan ja toteutuksen vaativaankin kohteeseen. Tutustu lisää uudis­kohteiden LVI-ratkaisuihin »